CNC Operator

Ben jij op zoek naar een interessante technische baan bij een innovatief bedrijf en ben je beschikbaar voor 3 tot 5 dagen per week? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ons bedrijf, Orange Aerospace, is een innovatieve en groeiende hightech startup gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van onbemande en bemande vliegtuigen. Het team bestaat momenteel uit 16 enthousiaste collega’s met een passie voor techniek. We zijn op zoek naar versterking van ons team in de vorm van een: CNC Operator

Wat houdt je functie in?

Als CNC operator ben je verantwoordelijk voor de verspaning (draaien en frezen) van metalen onderdelen. Onze series zijn klein waardoor er veel afwisselend werk is.

Wat zoeken wij in een CNC operator?

We zoeken iemand met ruime ervaring in operating en een afgeronde mbo-4 of hbo opleiding. We stellen hoge eisen aan nauwgezetheid, kwaliteit en discipline. Minstens even belangrijk vinden we dat je goed in het team past en sociaal bent.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan bij Orange Aerospace in Bosschenhoofd. Een groeiend bedrijf waar de modernste technieken worden toegepast en veel innovatie plaatsvindt. Daarnaast geweldige collega’s, een goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden en bij goed functioneren na 7 maanden een vast dienstverband.

Interesse? 

Solliciteren kan door het sturen van je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar info@orange-aerospace.com t.a.v. Gerard van Rijn.
Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Wim Verwoert via info@orange-aerospace.com of 076-7002300.

Solliciteer direct!

+31 (0)76 700 2305

Gerard van Rijn

Finance & office manager

Max. 8,00MB
Max. 8,00MB
Discover more