Junior Kwaliteitsmanager

Ben jij op zoek naar een interessante baan bij een innovatief bedrijf en heb je affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ons bedrijf, Orange Aerospace, is een innovatieve en groeiende hightech startup gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van onbemande en bemande vliegtuigen. Het team bestaat momenteel uit 20 enthousiaste collega’s met een passie voor techniek. We zijn op zoek naar versterking van ons team in de vorm van een: Junior kwaliteitsmanager

De functie is net als onze certificering nieuw en de invulling staat nog open, we zijn geïnteresseerd in kandidaten met verschillende achtergronden. Man, vrouw, schoolverlater of iemand die een overstap wil maken vanuit een andere baan, voltijd of deeltijd, we willen graag iedereen die zich herkend in de vacature uitnodigen om te solliciteren.

Wat houdt je functie in?

Als Junior kwaliteitsmanager ben je allereerst verantwoordelijk voor het ondersteunen bij de opzet en implementatie van onze EN9100/AS9100 certificering. Je zult de interne procedures in de gaten houden en ervoor zorgen dat we interne en externe audits moeiteloos doorstaan. 

In deze functie heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor de controle, handhaving en borging van de procedures m.b.t. de EN9100/AS9100;
  • Verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de doeltreffendheid en efficiëntie van de certificering;
  • Uitoefenen van interne audits en ondersteunen bij externe audits;
  • Verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van het opleidingsplan en kwalificaties van werknemers;
  • Na het behalen van de daadwerkelijke EN9100/AS9100 certificering ben je mede verantwoordelijk voor het uitbreiden en implementeren van de certificering in de rest van de afdelingen binnen de organisatie;
  • Afhankelijk van je wensen en opleiding kan je ook andere taken toebedeeld krijgen.

Wat zoeken wij in een kwaliteitsmanager?

  • Affiniteit en/of kennis van kwaliteitsmanagement, met name EN9100/AS9100;
  • Nauwgezet en gedisciplineerd;
  • Ervaring is een pré, echter niet vereist;
  • Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift.

Minstens even belangrijk vinden we dat je goed in het team past en sociaal bent.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan bij Orange Aerospace in Bosschenhoofd. Een groeiend bedrijf waar de modernste technieken worden toegepast en veel innovatie plaatsvindt. Daarnaast geweldige collega’s, een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en bij goed functioneren na 7 maanden een vast dienstverband.

Interesse?

Solliciteren kan door het sturen van je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar info@orange-aerospace.com t.a.v. Gerard van Rijn.
Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Wim Verwoert via info@orange-aerospace.com of 076-7002305.

Wij werven personeel zelf, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

+31 (0)76 700 2305

Gerard van Rijn

Finance & office manager

Max. 8,00MB
Max. 8,00MB
Discover more