Kwaliteitsmanager

Ben jij op zoek naar een interessante baan bij een innovatief bedrijf en heb je affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ons bedrijf, Orange Aerospace, is een innovatieve en groeiende hightech startup gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van onbemande en bemande vliegtuigen. Het team bestaat momenteel uit 16 enthousiaste collega’s met een passie voor techniek. We zijn op zoek naar versterking van ons team in de vorm van een: Kwaliteitsmanager

De functie is nieuw en de invulling staat nog open, we zijn geïnteresseerd in kandidaten met verschillende achtergronden. Man, vrouw, schoolverlater of iemand die een overstap wil maken vanuit een andere baan, voltijd of deeltijd, we willen graag iedereen die zich herkend in de vacature uitnodigen om te solliciteren.

Wat houdt je functie in?

Als kwaliteitsmanager ben je allereerst verantwoordelijk voor het onderhouden van onze EN9100 certificering. Je zult de interne procedures in de gaten houden en er voor zorgen dat we interne en externe audits moeiteloos doorstaan. Hiernaast zul je medeverantwoordelijk worden voor subsidieaanvragen, bijbehorende registraties en afhandeling. Afhankelijk van je wensen en opleiding kan je ook andere taken toebedeeld krijgen.

Wat zoeken wij in een kwaliteitsmanager?

We zoeken iemand met kennis van het KMS en bij voorkeur ook met subsidietrajecten. We stellen hoge eisen aan nauwgezetheid, kwaliteit en discipline. Minstens even belangrijk vinden we dat je goed in het team past en sociaal bent.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan bij Orange Aerospace in Bosschenhoofd. Een groeiend bedrijf waar de modernste technieken worden toegepast en veel innovatie plaatsvindt. Daarnaast geweldige collega’s, een goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden en bij goed functioneren na 7 maanden een vast dienstverband.

Interesse?

Solliciteren kan door het sturen van je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar info@orange-aerospace.com t.a.v. Gerard van Rijn.
Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Wim Verwoert via info@orange-aerospace.com of 076-7002305.

Wij werven personeel zelf, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

+31 (0)76 700 2305

Gerard van Rijn

Finance & office manager

Max. 8,00MB
Max. 8,00MB
Discover more