Wire Harness Specialist

Ben jij op zoek naar een interessante technische baan bij een innovatief bedrijf en ben je beschikbaar voor 3 tot 5 dagen per week? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ons bedrijf, Orange Aerospace, is een innovatieve en groeiende hightech startup gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van onbemande en bemande vliegtuigen. Het team bestaat momenteel uit 16 enthousiaste collega’s met een passie voor techniek. We zijn op zoek naar versterking van ons team in de vorm van een: Wire Harness Specialist

Wat houdt je functie in?

Als wire harness specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en/of fabricage van kabelbomen voor vliegtuigen. Onze series zijn klein waardoor er veel afwisselend werk is. Omdat we een groeiend bedrijf zijn zul je ook andere elektrotechnische werkzaamheden toebedeeld krijgen.

Wat zoeken wij in een wire harness specialist?

Je hebt door opleiding of ervaring voldoende kennis om kabelbomen te maken en/of te ontwerpen. We stellen hoge eisen aan nauwgezetheid, kwaliteit en discipline. Minstens even belangrijk vinden we dat je goed in het team past en sociaal bent.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan bij Orange Aerospace in Bosschenhoofd. Een groeiend bedrijf waar de modernste technieken worden toegepast en veel innovatie plaatsvindt. Daarnaast geweldige collega’s, een goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden en bij goed functioneren na 7 maanden een vast dienstverband. Bekijk ook onze website https://www.orange-aerospace.com/.

Interesse?

Solliciteren kan door het sturen van je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar info@orange-aerospace.com t.a.v. Gerard van Rijn. Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Wim Verwoert via info@orange-aerospace.com of 076-7002300.

Solliciteer direct!

+31 (0)76 700 2305

Gerard van Rijn

Finance & office manager

Max. 8,00MB
Max. 8,00MB
Discover more