BBL verspaningstechnoloog

Ben jij op zoek naar een interessante technische BBL opleiding bij een innovatief bedrijf en heb je affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ons bedrijf, Orange Aerospace, is een innovatieve en groeiende hightech startup gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van onbemande en bemande vliegtuigen. Het team bestaat momenteel uit meer dan 20 enthousiaste collega’s met een passie voor techniek. We zijn op zoek naar versterking van ons team in de vorm van een: BBL verspaningstechnoloog

Wat houdt je functie in?

In de BBL opleiding verspaningstechnoloog ga je leren hoe je zelfstandig complexe werkstukken kunt programmeren op de meest efficiënte manier. Dit varieert tussen zowel enkelstuks als serieproductie. Tevens ga je verschillende meettechnieken leren, CNC draaien, exotische materialen bewerken en leren frezen met 3,4 en 5-assige freesmachines. Daarnaast ga je samenwerken met engineers om de maakbaarheid te optimaliseren.

Wat zoeken wij in een BBL verspaningstechnoloog?

We zoeken iemand met interesse in verspaningstechnieken welke leergierig is en de wil heeft om door te groeien. We stellen hoge eisen aan nauwgezetheid, kwaliteit en discipline. Minstens even belangrijk vinden we dat je goed in het team past en sociaal bent.

Wat bieden wij?

Een uitdagend BBL traject bij Orange Aerospace in Bosschenhoofd. Een groeiend bedrijf met een sterk teamverband waar de modernste technieken worden toegepast en veel innovatie plaatsvindt.

Interesse? 

Solliciteren kan door het sturen van je motivatiebrief en Curriculum Vitae naar info@orange-aerospace.com t.a.v. Gerard van Rijn.
Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Wim Verwoert via info@orange-aerospace.com of 076-7002300.

CAD CAM Stage Website header.png

Solliciteer direct!

+31 (0)76 700 2305

Gerard van Rijn

Finance & office manager

Max. 8,00MB
Max. 8,00MB
Discover more